Arbejdsopgaver med etablering af udstillinger - Arkitekturværkstedet - Hans Peter Hagens - Arkitekt - København Arbejdsopgaver med etablering af udstillinger - Arkitekturværkstedet - Hans Peter Hagens - Arkitekt - København Arbejdsopgaver med etablering af udstillinger - Arkitekturværkstedet - Hans Peter Hagens - Arkitekt - København Arbejdsopgaver med etablering af udstillinger - Arkitekturværkstedet - Hans Peter Hagens - Arkitekt - København

Arbejdsopgaver med etablering af udstillinger

Arkitekturværkstedet ApS tilbyder totalløsninger indenfor udstillinger og visualisering - et område hvor vi kan rådgive og hjælpe med alt fra den første løse idé, til tilrettelægningen og udarbejdelsen af materiale, den fysiske udformning og opsætning af udstillingen samt produktion af tryksager og informationsmateriale.

Derudover har tegnestuen selv været repræsenteret på en række udstillinger, som bl.a. tæller
nedenstående projekter :

 

"Torvehaller på Israels Plads"

Politikens Galleri
I efteråret 2001 inviterede dagbladet Politiken Arkitekturværkstedet til at udstille projektet Torvehaller på Israels Plads i Politiken Galleri på Rådhuspladsen i København.
Temaet, som var arkitekturen i projektet samt dets tilblivelse, blev formidlet gennem modeller, materialeeksempler og plancher med tekst og fotografier. Tegnestuen stod for tilrettelægning og opsætning af udstillingen, der åbnedes af Fødevareminister Ritt Bjerregaard under tilstedeværelse af Københavns Overborgmester Jens Kramer Mikkelsen såvel som Bygge- og Teknikborgmester Søren Pind.

Måltidets Hus
Udstilling af Torvehallerne på Israels Plads på Måltidets Hus' udstilling i Øksnehallen Børn i Køkkenet sammen med ca. 80 kvalitetsfødevarerproducenter fra 5.10.2001- 07.10.2001.

Københavns Miljø Festival
Udstilling af Torvehallerne på Israels Plads på Københavns Miljøfestival fra 30.05.2002 - 03.06.2002.
Ved Metro indvielse 19.10.2002, Israels Plads.
Ledreborg Slot, Forår 2005.

 

"Havekulturbyen"

Hindsgavl Slot, Skov & Landskab 01, Middelfart på Fyn.
I forbindelse med den store grønne udstilling Skov & Landskab '2001 inviterede Have- & Landskabsrådet Arkitekturværkstedet ApS til at udstille udviklingsprojektet Havekulturbyen.
Projektet blev beskrevet gennem model og lofthængte bannere, udformet af tegnestuen.

Masnedø Fort.
Samme udstilling, som ovenfor beskrevet, blev vist på Masnedø-Fort fra 01.09.2001 - 28.10.2001.
2005 udstilledes i HHV. Politikens Hus i København, Ålborg Rådhus, Toldkammeret i Helsingør, Roskilde Bibliotek, Landsskuet i Herning, Økolariet i Vejle,
Bygningskulturelt Råd i København samt Sønderho på Fanø.

"Danmarks Mobile Udstillingspavillon"

Udenrigsministeriet v. Erik Farsø Madsen, Arkitekturcentret Gl. Dok, samt Den Frie Udstillingsbygning på Oslo Plads.
Den Mobile Udstillingspavillon er et 1000 kvadratmeter sammenklappeligt museum i 5 etager. Oprindeligt udarbejdet for daværende Kulturminister Jytte Hilden i 1994 og årene fremefter. En udførlig model i målstok 1:20, samt tilhørende tegningsmateriale, blev fremvist på 3 udstillinger i København i hhv. Udenrigsministeriet, Arkitekturcentret Gl. Dok, samt i Den Frie Udstillingsbygning på Oslo Plads.

 

"Arkitektur-Biennale i Venedig"

Hans Peter Hagens øverste ansvarlig for Havnebutikkens deltagelse på 9. internationale arkitektur-Biennale i Venedig 2004 i regi af Statens Kunstfond. I Havnebutikken deltog 39 yngre danske arkitekter udvalgt af Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg med visionær arkitektur/design til landets mange havnebyer. Havnebutikken indrettedes i 2 mobile containere med samtlige udstillingsprojekter, og præsenteredes først i 10 danske havnebyer, og siden hen i Venedig hvor kulturminister Brian Mikkelsen foretog den officielle åbning. Se : www.havnebutikken.dk

 

" Årsdagsudstilling for Petersen Tegl´s genopbygning"

Petersen Tegl A/S.
I anledning af 1-årsdagen for genopbygningen af det i 2001 nedbrændte teglværk afholdtes der en større fest for aktørerne i byggesagen og forretningsforbindelserne, samt afholdtes en udstilling om teglværkets historie og byggeri gennem tiderne.

 

" Musikpavillon på Farø "

Køge Skitsesamling.
Samlet projekt udstillet på Kunstmuseet Køge Skitsesamling fra januar-april 1999, samt beskrevet i bog udgivet af Statens Kunstfond i regi af komponist Henning Christiansen. Arkitekturdelen udarbejdet af Arkitekturværkstedet i samarbejde med komponist Henning Christiansen.

Byggeri
*
Arkitekturværkstedet Strandgade 30, st.tv 1401 København K tlf 33 13 27 25 www.arkitekturvaerkstedet.dk